divendres, 25 de setembre del 2009

ON EEETS??!!!!!!!!!!

Al menys la caminada ha estat bé però.

On t’has fotut Carbonera?. No em puc creure que hagis marxat cap al Sobirà i més quan mai abans hi havies estat. Esperem que la setmana que ve apareguis, si no, trobar-te a vista entre tots els isards serà infinitament més difícil.

Pel moment si l’emissor funciona bé descarto que siguis a tota la zona de Colomina – Mar – Saburó ja que a les 9 hores hi he tingut vista i no sonava el receptor. Després la ruta m’ha portat fins a Cubiesso, fent-me descartar la zona de Tort – Neriolo – Cubiesso – Castiesso – Morto i Carboneres, que és la vall que et dona nom.

M‘he enfilat cap al Pic de Neriolo per descartar tota la zona de Reguera i de pas les ribagorçanes valls de Morrano. Com que no et trobava he allargat la ruta fins el cap de Reguera per a descartar la Vall de Mussoles.

Ja de baixada pels estanyets amagats de Reguera, cap a l’Estany Grenui i Cogomella, Morera i coll de Font Sobirana, he descartat també tot Riqüerna, la Vall de Rus i la de Francí. Baixo directe i verticalment cap a Sallente.

-Funcionarà bé aquest receptor?. –Saps què, anem fins al Triador a veure si localitzo algun gall fer del Pic de l’Orri i així confirmo que això funciona.

Dit i fet, son les 19 hores i em saluden dos mascles de gall fer.

La setmana que ve et torno a buscar, si no et trobo per Subenuix o Monastero donaré per morta la bateria del teu collar emissor. A tu encara no, eh?.

Me’n torno cap a casa que pravui ja en tinc prou.



estany de Neriolo. Montseny al fons


Estany de Morrano


Neriolo, Cubiesso, Castiesso i Morto


Vall de Mussoles


Estanyets amagats de Reguera i Grenui. Pic de l'espada al centre i a l'esquerra el Montseny.


Estany Cogomella, al fons el pic de Neriolo.


4 comentaris:

Robert9 ha dit...

Ascolta!

si es pot vindre a buscar-la disme algo, que si em va be vindria a caminar una estona....

marios ha dit...

Ok,
et truco.

Syl ha dit...

hola, he estat llegint una mica el blog per casualitat, quina llàstima i quin mal al cor veure aus mortes i encara pitjor,saber que han patit tant.què li va passar finalment al trencalòs?
Voldria preguntar aqui buscaves..carbonera?és un ocell de bosc petit?
Bé, salutacions i felicitats pel blog.

marios ha dit...

La Carbonera és una femella d'isard que vam capturar i marcar l'any passat dins del marc d'un estudi sobre les pastures que es feia al Parc Nacional. L'estudi s'ha acabat i el collar emissor se li havia de caure però sembla que no te bateria per a poder-lo localitzar.
El trencalòs mort, finalment ho va fer per electrocució en una línia d'alta tensió però aquest, també presentava nivells letals a mig termini de plom, o sigui que també estava intoxicat per aquest metall.
No ho estava però dels verins habituals, que és el que jo em pensava.
Salut!