diumenge, 13 de desembre del 2009

Una d'esquí, d'avui.









Hem sortit de la Pobla a dos de nou direcció cap a la Val d'Aran, per anar a fer el Baciver o el Marimanya el Toni Oliveres, el Wein, la Marta i jo. 

Un cop hem superat el port de la  Bonaigua ens hem trobat amb una boira força espesa i una petita nevada que ens ha fet recular fins la Peülla.
Allà ens hem equipat entre un fort vent i una temperatura molt baixa, no més cal dir que gairebé he arribat fins el cim amb el plumífer posat.
Hem enfilat Peülla amunt cap al cap del port i llavors ens ha semblat que cap a la Llança s'obria una mica. Cap allà abans de que es torni a tancar.
Ja superada la zona d'arribada del telecadira d'Argulls, hem trobat el sol, que ens oferia un paisatge collonut, amb una temperatura molt freda però amb una neu perfecta per esquiar-la, comptant amb els tres ditets de neu nova que havia caigut feia poca estona.
Llavors ens hem dirigit cap al Muntanyó d'Àrreu, on hem fet l'avantcim.
Després d'una baixada per disfrutar, ens hem tornat a posar les pells i hem enfilat fins una pala que hi ha vora el telearrastre de la Llança, torrrna a disfrutar (gaudir), i fins al cotxe, passant novament pel paquet de boira.  
Aci hi poso unes instantànies fetes amb el mòbil. Disculpeu la qualitat.


Pujant cap al Muntanyó d'Àrreu.


A l'avantcim del Muntanyó d'Àrreu, Wein, Marta i Toni


Vista cap a la Val d'Aran, Aneto al fons.


Vista cap a la Vall d'Àrreu


Primera baixada


Segona baixada


1 comentari:

Carlos ha dit...

Quina enveja que feu, i no te preocupis les fotos collonudes...!!!